Binnen & buitendeuren

Binnendeuren:

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan houten binnen deuren die uw interieur karakter geven. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een moderne, landelijke, klassieke, retro of industriële stijl, wij helpen u gegarandeerd aan de deur die perfect past bij uw wensen, ongeacht uw budget. Van exclusieve eyecatchers tot standaard opdekdeuren om voordelig uw huidige deuren een upgrade te geven. Ook maatwerk deuren is mogelijk.

Bent u gecharmeerd van strakke deuren met of zonder glas? Wilt u facetglas, vlak glas of glas met opvallende vlakverdeling? Verkiest u een paneeldeur of de charme van glas-in-lood? Onze adviseurs voorzien u graag van deskundig advies, niet alleen wat betreft het uiterlijk van de deur, maar ook op bouwkundig vlak. Zo kunnen we u goed adviseren over de montageopties.

Buitendeuren:

Naast binnendeuren bieden wij ook een breed scala aan buitendeuren. Een buitendeur heeft veel invloed op de uitstraling van uw woning. Wilt u een moderne deur, landelijke voordeur of klassieke achterdeur? U kunt variëren met profileringen, verdelingen, glassoorten, materialen, deurbeslag en meer. Zo vindt u bij ons altijd een voordeur die bij uw smaak en woning past. Ook is het mogelijk u woning te verduurzamen met een nieuwe buitendeur.

Een buitendeur is er ook om je veiligheid te garanderen en je te beschermen tegen ongewenst bezoek, wij bieden een ruim assortiment moderne Politie Keurmerk Veilig Wonen gecertificeerd deurbeslag aan die, indien gewenst, bij bestelling al in de buitendeur gemonteerd kunnen worden .

Bij Houthandel Van der Marel bent u er tevens zeker van dat u een complete deur bestelt. We denken met u mee over het bijpassende kozijn en bieden ook deurkrukken, sloten en scharnieren naar uw wens. Dit maakt het extra aantrekkelijk om uw oriëntatie in eerste instantie bij Houthandel Van der Marel te beginnen.

Hieronder vindt u diverse brochures waarin u alvast een voorproefje kunt krijgen van ons assortiment aan deuren: