Eiken tafels en wandplanken

Eikenhout is een houtsoort die een unieke sfeer en karakter toevoegt aan elk interieur. Wij hebben we een uitgebreid assortiment aan eikenhouten tafels en wandplanken die perfect passen bij uw persoonlijke stijl en wensen. Of u nu op zoek bent naar een indrukwekkende eettafel voor buiten, een veranda om heerlijk van het buitenleven te genieten, of stoere eikenhouten planken voor uw badkamer of toilet – bij ons vindt u een ruime keuze aan mogelijkheden.

Ons eikenhout is zorgvuldig geselecteerd en wordt in diverse kopmaten en lengtes in ons magazijn op voorraad gehouden. Voor eikenhout dat maatvast moet zijn, bieden we hout dat ’terug gedroogd’ is, zodat u verzekerd bent van de juiste kwaliteit.

Naast eiken tafels bieden we ook wandplanken aan, die uw interieur een robuuste uitstraling geven. Onze wandplanken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes, zodat u de perfecte afmetingen kunt kiezen die passen bij uw ruimte. Bovendien bieden we muurpennen aan waarmee u de planken op een blinde en stijlvolle manier kunt bevestigen. Zo creëert u de ideale plek om uw boeken, foto’s en andere accessoires tentoon te stellen.

Om alvast wat een kijkje te nemen in ons assortiment tafels, gaat u naar de pagina ‘brochures‘.

Eiken

Selecteer onderstaand product voor eventueel meer informatie en een matrix tabel met daarin de maten die bij ons (uit voorraad) direct beschikbaar zijn. Overige maten kunt u uiteraard bij ons aanvragen.