Verleng de levensduur van uw hout met de juiste beits

Hout is een natuurlijk materiaal dat bedoeld is om lang mee te gaan. Met de juiste zorg en aandacht kunt u de levensduur van uw hout echter nog verder verlengen. Hoe? Door regelmatig beits te gebruiken. Een goede beitsbehandeling komt niet alleen de duurzaamheid ten goede, maar behoudt ook de uitstraling van uw hout. Bovendien kunt u met de juiste beitskeuze de look en feel van het hout beïnvloeden. Een dekkende beits verbergt de houtnerf, terwijl een transparante variant het natuurlijke karakter van het hout beter naar voren brengt.

Beits dringt diep in het hout door en biedt de benodigde bescherming tegen het Hollandse klimaat. Net als verf zijn er talloze kleuropties beschikbaar. Bij Houthandel Van der Marel vindt u een uitgebreide collectie beitsproducten van merken zoals Restol en Remmers. Wij kunnen u ook deskundig advies op maat geven over de beste kleur en juiste toepassing.

Ruime keuze in beits bij Van der Marel

Bij Houthandel Van der Marel weten we precies welke kwaliteit beits bij welk type hout past. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Kiest u voor een beits op terpentinebasis? Een milieuvriendelijke variant op waterbasis? Of de meest effectieve beits op basis van lijnolie?

Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

  • Restol
  • Thorndown (ecologische verf op waterbasis)
  • Remmers HK Lasur

Staat de beits van uw voorkeur er niet tussen? Vraag dan naar de bestelmogelijkheden bij één van onze verkopers. Voor grotere bestellingen raden wij aan om vooraf te bestellen.