Vurenhout

Bij Houthandel Van der Marel bieden wij vurenhout aan dat afkomstig is uit het Noord-Europese gebied, dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. Het Noord-Europese klimaat zorgt ervoor dat bomen langzamer groeien, waardoor het vurenhout een groter volume heeft. Dit betekent dat vurenhout dat sneller groeit meer kans heeft om te kromtrekken, terwijl ons vurenhout van hoge kwaliteit en duurzaamheid is.

Ons assortiment vurenhout is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hieronder vindt u een handige matrixtabel met de maten die wij direct uit voorraad leverbaar hebben. Of u nu op zoek bent naar vurenhout voor SLS-constructies of andere toepassingen, wij staan graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op en ontdek de kwaliteit en veelzijdigheid van ons vurenhout. Ons team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en om uw houtbehoeften op maat te vervullen.

Blank vuren

Selecteer onderstaand product voor eventueel meer informatie en een matrix tabel met daarin de maten die bij ons (uit voorraad) direct beschikbaar zijn. Overige maten kunt u uiteraard bij ons aanvragen.