Al 75 jaar een hart
voor hout!

Bij Houthandel Van der Marel zijn we gepassioneerde houtexperts. Deze kennis komt niet zomaar uit de lucht vallen – het vergt jarenlange ervaring. Na meer dan 75 jaar in het vak hebben we een solide basis opgebouwd. Dennis vertegenwoordigt inmiddels de derde generatie Van der Marel binnen ons bedrijf. Het begon allemaal met opa Cor en vervolgens zette vader René dit fantastische familiebedrijf voort. In ruim 75 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde houthandels in de regio. Op ons bedrijfsterrein kunt u met eigen ogen zien hoeveel verschillende houtsoorten er zijn en vooral hoeveel verschillende toepassingsmogelijkheden er zijn. Overzichtelijk ingedeeld vindt u bij ons alles onder één dak: van tuinhout tot plaatmateriaal, en van eiken tafels tot overkappingen en blokhutten. Alles wat u ziet, is te koop. En zelfs wat u niet ziet, kunnen we speciaal voor u maken.

We delen graag onze kennis over hout met u. We denken met u mee, geven advies en inspireren. Al ruim 75 jaar streven we ernaar om onze klanten uitstekend van dienst te zijn. Bij een bezoek aan ons bedrijf zult u merken dat we service serieus nemen – van instructies voor het in elkaar zetten van producten tot onze bezorgdienst. Met een klein team werken we elke dag aan het tevreden stellen van onze klanten, waarbij service hoog in het vaandel staat!

ISO9001 gecertificeerd

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij ISO9001 gecertificeerd zijn! Deze certificering, behaald in 2021, betekent dat wij ons inzetten voor kwaliteitsnormen binnen ons bedrijf. Het omvat verschillende aspecten, zoals de context van de organisatie, leiderschap, planning, ondersteuning, uitvoering, evaluatie van prestaties en vooral ook het streven naar continue verbetering.

Door jaarlijks het certificeringsproces te doorlopen en doelen te stellen, streven wij ernaar om onszelf in alle opzichten te blijven verbeteren en het waardevolle certificaat te behouden. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en zijn vastbesloten om onze klanten de beste producten en diensten te bieden. Het ISO9001-certificaat is een erkenning van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we de hoogste normen hanteren en voortdurend werken aan het verbeteren van onze processen en dienstverlening. Kies voor een betrouwbare partner met een bewezen toewijding aan kwaliteit en klantgerichtheid.

Ons team

Dennis van der Marel

E: d.marel@houthandelvdmarel.nl

Dennis Voskamp

E: dennis@houthandelvdmarel.nl

Leo Roos

Tristan Bomhof