Eikenhout

Eikenhout is een prachtige houtsoort die bekend staat om zijn duurzaamheid, karakter en veelzijdigheid. We hebben een ruim assortiment aan hoogwaardig eikenhout, perfect geschikt voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar hout voor meubels, vloeren, trappen, gevelbekleding of andere projecten, wij hebben de juiste oplossingen voor u.

Het unieke van eikenhout zit hem in de natuurlijke uitstraling en de warme, robuuste kleur. Het hout heeft een prachtige nerfstructuur en een sterk karakter dat met de jaren alleen maar mooier wordt. Eikenhout is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer duurzaam. Het is een hardhoutsoort die bestand is tegen slijtage, rot en insecten. Hierdoor kunt u met vertrouwen investeren in eikenhout en genieten van een lange levensduur.

Bij Houthandel vd Marel bieden we diverse varianten van eikenhout aan, waaronder massief hout en eiken fineer. U kunt kiezen uit verschillende diktes, breedtes en lengtes om zo het perfecte stuk hout te vinden voor uw specifieke project. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk onderstaand tabel voor onze voorraad. Staat uw gewenste maat er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Eiken

Selecteer onderstaand product voor eventueel meer informatie en een matrix tabel met daarin de maten die bij ons (uit voorraad) direct beschikbaar zijn. Overige maten kunt u uiteraard bij ons aanvragen.