Schuttingen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment schuttingen, variërend van Vuren tot Grenen, van Hardhout tot Composiet, en van Thermowood tot Douglas houten tuinschermen. Hierdoor kunnen wij de perfecte schutting leveren die aansluit op uw wensen. Daarnaast kunnen wij de tuinschermen in verschillende afmetingen voor u realiseren.

Bij ons heeft u de vrijheid om uw ideale schutting samen te stellen uit de vele mogelijkheden die wij bieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geïmpregneerde vuren schutting met betonpalen, een hardhouten schutting tussen hardhouten palen, of een Thermowood scherm met gecoate betonpalen. De mogelijkheden zijn eindeloos! In onze showroom laten wij u graag de verschillende opties zien.

Ook voor tuindeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar een tuindeur van 100 cm, 120 cm, of zelfs 150 cm, of als u een schuifdeur nodig heeft, wij kunnen aan al uw wensen voldoen.

Heeft u geen zin om zelf de tuinschermen op maat te zagen? Informeer dan naar onze zaag-op-maat service. Wij bieden een compleet pakket en kunnen snel leveren, zodat u direct aan de slag kunt thuis!

Onze uitgebreide collectie tuinschermen is te vinden in onze brochures.

Kunnen wij u helpen bij een keuze voor uw schutting?