Veranda in uw tuin

Bent u op zoek naar veranda’s voor uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of u nu verlangt naar een veranda met een plat dak, een zadeldak of juist een kapschuur, wij kunnen vrijwel alles realiseren in hoogwaardig Douglas hout. En wat dacht u van de elegantie van eikenhout?

Wilt u een duidelijk beeld krijgen van hoe uw veranda eruit zal zien? Dan kunnen wij voor u een indrukwekkende 3D-tekening maken terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie. Door middel van een afspraak bieden wij u de mogelijkheid om een realistisch beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Dankzij onze grote voorraad tuinhout kunnen wij het benodigde materiaal snel bij u thuis leveren. En als u specifieke afmetingen nodig heeft, kunnen wij dit voor u op maat zagen in onze uitgebreide zagerij. Op die manier kunnen wij snel een uitgebreide (maatwerk) veranda produceren die perfect aan uw wensen voldoet.

Met ons maatwerkprogramma staan wij volledig tot uw dienst. U heeft de vrijheid om te kiezen wat u wilt. Wilt u dat wij uitsparingen maken in de staanders? Verkiest u balken met prachtig geïntegreerde spotjes? Heeft u specifieke eisen voor de doorloophoogte? Ontdek ook ons voorraadmodel, namelijk de Refter. Als u meer wilt weten over de Refter, klik dan op de onderstaande knop voor gedetailleerde informatie. Wat uw gewenste afmetingen ook zijn, wij willen en kunnen het voor u realiseren!

Kunnen wij u helpen bij een keuze voor een veranda?