Deuren

Houten deuren in 1001 variaties

Een mooie houten deur geeft een interieur uitstraling. Die deuren vindt u bij Houthandel Van der Marel. In binnendeuren en buitendeuren vindt u bij ons een ruime keuze. Modern, landelijk, klassiek of retro? We helpen u gegarandeerd aan de deur die bij uw wensen past. In elke prijsklasse. Van een exclusieve blikvanger tot en met een opdekdeur, om voordelig uw huidige deuren een upgrade te geven.

Valt u voor een strakke deur met of zonder glas? Wilt u facet glas, vlak glas of glas met een opvallende vlakverdeling? Moet het een paneeldeur worden? Of valt u voor de charme van glas in lood? Een goed advies van de adviseurs van Houthandel Van der Marel helpt u op weg. Niet alleen wat de looks van uw deur betreft. We zijn ook bouwkundig goed onderlegd. Zodat we u ook goed kunnen adviseren over de montagemogelijkheden. Veel deuren zijn uit voorraad leverbaar.

Compleet met alle accessoires

Ook bent u er bij Houthandel Van der Marel zeker van dat u een complete deur bestelt. We denken meteen mee over het bijpassende kozijn. En we vinden ook de deurkruk, het slot, de scharnieren en de plinten die u wilt. Dat maakt het wel zo aantrekkelijk om u eerst bij Houthandel Van der Marel te oriënteren.

Brochure downloads ter inspiratie:

Download een van deze brochures voor uw inspiratie op het gebied van deuren.

Bij ons kunt u terecht voor o.a.:

  • Binnendeuren
  • Buitendeuren
  • Ocoumé deurplaten
  • Deurbeslag
  • Accessoires
  • Gebruikte deuren

Staat uw deur er niet tussen? Vraag dan naar de bestelmogelijkheden bij één van onze verkopers. Grotere partijen kunt u het beste vooraf opvragen/bestellen.