Al 75 jaar een hart van hout!

Bij Houthandel Van der Marel hebben we verstand van hout. Die kennis komt je niet zomaar aanwaaien. Daar gaan jaren en jaren in zitten. En die ervaring hebben we ook. Om precies te zijn: driekwart eeuw. Inmiddels is met Dennis de derde generatie Van der Marel in het bedrijf.

In die 75 jaar zijn we uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde houthandels in de regio. Op ons ruime bedrijfsterrein aan de Maasdijk in ’s-Gravenzande ziet u pas goed hoeveel verschillende soorten hout er zijn. En vooral hoeveel toepassingsmogelijkheden. Overzichtelijk ingedeeld vindt u alles bij elkaar. Van tuinhout tot plaatmateriaal. En van meubelen in hout tot tuinhuizen en blokhutten. Alles wat u ziet is ook te koop. En ook wat u niet ziet, maken we graag voor u: Van der Marel beschikt over een compleet uitgeruste zagerij, waar we met moderne machines efficiënt werken aan producten op maat. Van een paal op lengte gezaagd tot en met een houten overkapping naar uw eigen ontwerp.

Advies over hout

Onze kennis over hout delen we graag met u. We denken mee, we geven advies, we inspireren. Klanten goed van dienst zijn doen we namelijk ook al driekwart eeuw. En dat we service serieus nemen, merkt u bij een bezoek aan ons bedrijf. Van de instructie om iets in elkaar te zetten tot en met de eigen bezorgdienst. Met een klein team werken we elke dag aan tevreden klanten. Tot ziens bij Houthandel Van der Marel!