Hoogwaardig geïmpregneerd tuinhout voor langdurig buitengebruik

Bij Houthandel Van der Marel bieden we vurenhout aan dat geschaafd en geïmpregneerd is, waardoor het speciaal behandeld is voor gebruik in allerlei weersomstandigheden. Het impregneren van het hout zorgt ervoor dat het beter bestand is tegen de invloeden van vocht, insecten en schimmels. Hierdoor kunt u met vertrouwen vurenhout buiten gebruiken, zelfs in veeleisende omgevingen.

Dankzij het impregneerproces krijgt het vurenhout ook een groene kleur, wat het kenmerkend maakt voor geïmpregneerd hout. Mocht u echter een andere kleur wensen, dan kunt u het hout eenvoudig behandelen met onze brede selectie beitsen en oliën. Zo kunt u de gewenste uitstraling creëren die perfect bij uw project past.

Geïmpregneerd vurenhout is verkrijgbaar in diverse afmetingen en profileringen. In onderstaande matrix tabellen vindt u de maten die we direct uit voorraad kunnen leveren. Mocht u specifieke afmetingen nodig hebben, dan kunt u deze uiteraard bij ons aanvragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Geïmpregneerd vuren hout

Selecteer onderstaand product voor eventueel meer informatie en een matrix tabel met daarin de maten die bij ons (uit voorraad) direct beschikbaar zijn. Overige maten kunt u uiteraard bij ons aanvragen.

Geprofileerd

Zwart gespoten Vuren