Tafels

Houthandel van der Marel heeft verschillende soorten tafels in de collectie. Het merendeel hiervan is vervaardigd uit eikenhout. Dit is van nature erg sterk en hard, maar tegelijkertijd toch gemakkelijk te bewerken en onderhouden. Het gebruik van eiken zorgt ervoor dat de eettafels warm aanvoelen en het zorgt voor een natuurlijke uitstraling van uw interieur. Voor alle eiken eettafels van Houthandel van der Marel wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Europees eiken, kwalitatief is dit de beste soort. Sommige bladen zijn niet geborsteld andere zijn dat wel. De standaard dikte varieert van 40 millimeter tot 50 millimeter. De ongeborstelde uitvoering past onder de noemer vintage of rustiek. Ook de geborstelde uitvoering heeft een natuurlijke uitstraling en combineert perfect in een modern of rustiek interieur.

Behandelling

Een massief eiken eettafel is zeer onderhoudsvriendelijk. Door de hoogwaardige lak, bestaande uit twee componenten, beschermt de tafel tegen vuil en zorgt ervoor dat er geen vocht in de tafel trekt. Wij kunnen u naast de ultra matte blanke behandeling ook 17 verschillende kleuren aanbieden. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw nieuwe eiken eettafel.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Boomstamtafels
  • Ronde tafels
  • Ovaale talels
  • Barnwood tafels
  • Maatwerk tafels/panelen

 Bekijk hier de folder eikenhouten tafels

Onderstellen

Houthandel van der Marel levert onderstellen voor tafels in massief eiken én in metaal. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een onderstel onder je tafel dan ben je altijd welkom in onze showroom. Hier hebben we altijd een aantal tafels met onderstellen staan, zodat je een idee krijgt van het materiaal en de afwerking.

Maatwerk

Naast de uitgebreide standaard collectie kun je bij van der Marel terecht voor massief eiken maatwerktafels.Vraag gerust naar de mogelijkheden. Vraag hier u offerte aan.