Tuinmeubels

Houten meubels voor binnen en voor buiten

Valt u ook voor de charme en de uitstraling van houten meubels? Houthandel Van der Marel heeft precies wat u zoekt. Om te beginnen leveren we het complete assortiment van Talen. Als er één leverancier is die bekend is om z’n topkwaliteit in buitenmeubelen, is het wel Talen. Meubels die probleemloos weer en wind kunnen doorstaan en voorzien van een FSC keurmerk. En door de grote variatie is er altijd een buitenmeubel dat bij uw wensen past.

Houten meubels op maat

Houten meubels zijn mooi voor binnen en buiten. Denk bijvoorbeeld aan een grote loungebank van steigerhout of een tafel van eiken in de tuin. Of aan een eiken wandmeubel of een badkamermeubel voor in huis.In elke gewenste afmeting en in elke denkbare uitvoering. Van der Marel adviseert en denkt mee. Samen komen we tot een optimaal ontwerp. En dan is het aan onze professionele zagerij om er een meubel van te maken. We maken bijvoorbeeld ook exclusieve boomstamtafels van houtsoorten als eiken, suar en acacia. In combinatie met een stalen onderstel een heel fraaie aanwinst voor uw tuin of in huis!

Alles netjes opgeborgen in uw houten tuinkast

Ergert u zich aan de rommel in de schuur of de garage? Sla uw tuingereedschap op in een speciale tuinkast! Bij Houthandel Van der Marel kiest u uit een fors assortiment. Wat zijn uw eisen qua afmetingen? En welke houtsoort heeft u voorkeur? In samenwerking met onze leverancier komen we er altijd uit. Het in elkaar zetten is aan de hand van de handleiding prima te doen. En als u zelf ideeën heeft om een tuinkast helemaal op maat te laten maken, horen we die ook graag van u. Dan kunt u bij ons terecht voor het hout. Eventueel op maat gezaagd en inclusief alle toebehoren, zoals scharnieren en sluitwerk.

Containerkasten

Ook voor containerkasten kunt u bij ons terecht. Een mooie houten omvatting van uw afvalcontainers oogt toch een stuk fraaier in de tuin? De containerkasten die we leveren zijn afgestemd op de gangbare maten van containers. Even in elkaar zetten en uw tuin ziet er meteen beter uit zonder die aanblik van containers die het beeld ontsieren!

Bij ons kunt u terecht voor o.a.:

  • Tuinkasten
  • Containerkasten
  • Picknicktafels
  • Loungebanken
  • Tuin stoelen + kussens
  • Tafels

In de eigen fabriek van Talen in Staphorst worden kwalitatief hoogwaardige producten geproduceerd.
Talen Buitenmeubelen onderscheidt zich met‘’kwaliteit – degelijkheid – betrouwbaarheid’’.Landelijke sfeer en eigen charme, kijk hier verder in de collectie van Talen Buitenmeubelen.

Klik hier voor de folder van Talen Staphorst 2021.

8719074040905 2

Staan uw meubels er niet tussen? Vraag dan naar de bestelmogelijkheden bij één van onze verkopers. Grotere partijen kunt u het beste vooraf bestellen.