Leveringsvoorwaarden

De vervoerder bezorgt de bestelling tot aan de drempel. U dient op de afleverdatum een vrije ruimte ter beschikking te stellen waarop de vervoerder de bestelling kan afleveren. U dient te denken aan een oprit, voortuin, parkeervak aan de openbare weg of een gedeelte op de stoep naast de openbare weg. Deze losplaats dient bereikbaar te zijn met een vrachtwagen.

Voor het afleveren van uw bestelling kunt u een dag en een dagdeel aangeven. Daar er onderweg van alles kan gebeuren is het onmogelijk een bepaald tijdstip af te spreken. Op het tijdstip van levering dient er iemand op het losadres aanwezig te zijn, deze persoon dient de materialen te controleren. Wanneer er niemand aanwezig is, zijn wij niet verantwoordelijk voor beschadiging of het zoek raken van materialen. Geen enkele vertraging van levering kan aanleiding geven tot schadevergoeding. 

Wanneer er beschadiging of breuk aan de materialen word geconstateerd, meteen contact met ons opnemen. Overige klachten over onze producten moeten binnen twee dagen na levering aan ons worden gemeld anders gaan wij er van uit dat u tevreden bent met ons product.