Composiet vlonders

Naast hout bieden wij ook composiet aan, dat verkrijgbaar is voor onder andere schuttingen en vlonders. Het composiet dat wij verkopen is ontwikkeld door de beste houtcomposietspecialisten wereldwijd.

Composiet staat bekend om zijn duurzaamheid en stabiliteit. Dankzij de jarenlange ervaring van onze leveranciers die gebruikmaken van de beste technologieën, is dit product betrouwbaar. Het is waterdicht, weerbestendig, vervormt niet en behoudt zijn esthetische uitstraling gedurende lange tijd.

Investeren in een composiet product biedt de zekerheid van langdurige tevredenheid met een uiterst duurzaam product. Het onderhoud van composiet is tot een minimum beperkt. De originele kleur wordt gegarandeerd gedurende 20 jaar! Het schoonmaken van de vlonder is het enige onderhoud dat nodig is. Moddervlekken, mos of andere vervuilingen kunnen eenvoudig worden verwijderd met een borstel. Er is dus geen geld nodig voor beschermende olie of verf. De kleur wordt gestabiliseerd door anti-UV additieven die een stabiele kleur garanderen.

Kunnen wij u helpen bij het maken van een keuze?