Beits

Geef uw hout een langer leven met de juiste beits

Hout is een natuurproduct, gemaakt om lang mee te gaan. En als u er een beetje zorg en aandacht aan besteedt, gaat uw hout nog langer mee. Hoe? Door het regelmatig te beitsen. Een goede beitsbehandeling komt niet alleen de levensduur ten goede. Ook behoudt uw hout langer z'n uitstraling. En door de juiste beits te kiezen, kunt u ook de uitstraling van hout beïnvloeden. Een dekkende beits verbergt de houtnerf, terwijl een transparante variant het houtkarakter beter weergeeft.

Beits dringt diep in het hout door om hout de bescherming te geven die het nodig heeft in het Hollandse klimaat. In beits kunt u, net als in verf, kiezen voor een groot aantal kleuren. Natuurlijk is er een heel groot assortiment aan houttinten zoals naturel en roodbruin, maar beide gaat ook met de mode mee: met bijvoorbeeld tinten als grijs en white wash. Bij Houthandel Van der Marel vindt u niet alleen een complete collectie beits van merken als Restol en Remmers. We kunnen u ook op maat adviseren over de beste kleur en de juiste toepassing.

Beitsen te over bij Van der Marel

Houthandel Van der Marel weet precies welke kwaliteiten beits bij welke kwaliteit hout horen. En dan is het maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Een beits op terpentinebasis? Een milieuvriendelijke variant op waterbasis? Of de meest effectieve beits die er is, op basis van lijnolie?

Bij ons kunt u terecht voor o.a.:

  • Restol
  • Steigerhoutbeits
  • Rubberseal
  • End-seal
  • Remmers HK Lasur

Staat uw beits er niet tussen? Vraag dan naar de bestelmogelijkheden bij één van onze verkopers. Grotere partijen kunt u het beste vooraf bestellen.