Steiger;hout

Zóveel soorten steigerhout heeft alleen Van der Marel

Weinig houtsoorten zijn in korte tijd zó populair geworden als steigerhout. Meubels en andere toepassingen van steigerhout staan en stonden in alle populaire woonmagazines. En als houtspecialist bij uitstek kunt u bij Houthandel Van der Marel een compleet assortiment aan steigerhout verwachten. Natuurlijk de gebruikte steigerdelen, maar ook vers gezaagd. Bij nieuw steigerhout kunt u in ook kiezen voor een teruggedroogde kwaliteit. Daardoor werkt het hout minder en blijft het ook bij binnengebruik eerder maatvast.

Steigerhout in diverse kwaliteiten

Welk soort heeft uw voorkeur? Bij Van der Marel kiest u uit verouderd, gebruikt, geschaafd, ruw Douglas en geïmpregneerd vuren. Elk type steigerhout heeft weer z'n eigen karakter. 

Meteen aan de slag met houten onderdelen op maat? Kom met uw bouwtekening en onze medewerkers van de zagerij zorgen ervoor dat u precies de juiste maatvoering mee naar huis neemt.

Steigerhout schroeven en beitsen

Vergeet ook de speciale steigerhout-schroeven van 'Wurth' niet. Hiermee kunt u goed voorbereid te werk gaan om uw steigerhout-project tot een groot succes te maken.

Bij ons kunt u terecht voor o.a. (Uit voorraad leverbaar):

 

  • Verouderd steigerhout 32 x 200 mm. Lengte 300cm (gedroogd)

       

 20150114 ss002 3

  • Nieuw steigerhout 32 x 200 mm. Lengte 300cm

        

  • Gebruikt steigerhout 32 x 200 mm. Lengte 500 cm

 

Staat uw steigerhout er niet tussen? Vraag dan naar de bestelmogelijkheden bij één van onze verkopers. Grotere partijen kunt u het beste vooraf bestellen.

Vooraf per e-mail bestellen werkt voor ons het gemakkelijkste. Stuur dus nu uw bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.