Hout;composiet

De looks van hout, het gemak van kunststof

Hout is en blijft levend materiaal. Materiaal dat ook weleens een onderhoudsbeurtje wil hebben. Wie liever voor gemak kiest, is beter af met houtcomposiet. Het ziet eruit als hout, het is te verwerken als hout, maar het is het niet. Houtcomposiet wordt geproduceerd uit hout met een deel kunststof. Het resultaat is niet van echt hout te onderscheiden. Het voordeel van houtcomposiet is ook dat de weersomstandigheden minder vat krijgen op de kleur. Na jaren in weer en wind blijft het materiaal beter op kleur dan echt hout en heeft het minder onderhoud nodig.

Houtcomposiet voor vlonders en terrassen

Daarmee is houtcomposiet bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld vlonders en terrassen. Ook tuinschermen en schuttingen kunt u uitstekend van houtcomposiet samenstellen.

Houthandel Van der Marel is ook thuis in houtcomposiet. U vindt het bij ons in verschillende soorten. Elke variant houtcomposiet is weer anders, met een eigen structuur die het een natuurlijke uitstraling meegeven. Een lange levensduur is altijd gegarandeerd!

Bij ons kunt u terecht voor o.a.:

  • Dekdelen
  • Onderregels
  • Hoekprofielen
  • Schermen

Staat uw houtcomposiet er niet tussen? Vraag dan naar de bestelmogelijkheden bij één van onze verkopers. Grotere partijen kunt u het beste vooraf bestellen.

Enkele voorbeelden: